Young professionals storten zich op Transitiemaker Training

Nieuwe waarden Mensen verbinden & begeleiden

Jeske Zonneveld (zij/ haar)

Transitiemaker

Nadine Troost (zij/haar)

Transitiemaker

20220930_095412

Vrijdag 30 september vond de officiële kick-off van de Transitiemaker Training plaats op het hoofdkantoor van SustainableMotion. Samen met Erwin van Aken (SustainableMotion) en Igno Notermans (DRIFT for transition) gaf transitiemaker Jeske Zonneveld (Squarewise) het startsein van de nieuwe trainingsronde. De groep enthousiaste young professionals uit verschillende organisaties en professionele achtergronden leerden niet alleen alles over de basis van transitiedenken, maar deelden ook hun gedachten om de vertaalslag te maken naar hun eigen situatie.

De vierdaagse training verbindt wetenschappelijke kennis, praktijkervaring en persoonlijke groei. Speciaal voor young professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van transitiedenken, -skills, -theorie en praktijkcasussen. Elke dag staat in het teken van de verschillende inhoudelijke en praktische onderdelen die van jou een transitiemaker maken. Zo licht Squarewise een tipje van de sluier op over wat het betekent om transitiemaker in de praktijk te zijn. Per dag wordt een nieuw onderwerp behandeld, maar er is altijd één hoofdthema en dat is je eigen ontwikkeling. Aan de hand van je persoonlijke ambities kijken we samen hoe jij de theorie het beste kan toepassen.

De eerste Transitiemaker Training startte in 2020 en inmiddels zijn meerdere  trainingen met succes afgerond. Vele talentvolle transitiemakers kregen inmiddels al inzicht in de noodzakelijke transitieskills, praktijkcasussen en actuele transitietheorie. Daarmee zijn zij uitgegroeid tot een serieuze gesprekspartner op weg naar een duurzame en rechtvaardige toekomst.

Deze Transitiemaker Training is een samenwerking tussen Squarewise, SustainableMotion en DRIFT for transition