Transitiemaker Training weer van start

Mensen verbinden & begeleiden

Jeske Zonneveld (zij/ haar)

Transitiemaker

Nadine Troost (zij/haar)

Transitiemaker

transitiemaker-training

Het is alweer bijna september, dus we mogen weer! Komende maand starten we weer met de Transitiemaker Training waarmee je de laatste transitietheorie kunt vertalen naar je eigen werkomgeving.

De vierdaagse training verbindt wetenschappelijke kennis, praktijkervaring en persoonlijke groei. Speciaal voor young professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van transitiedenken, -skills, -theorie en praktijkcasussen. Elke dag staat in het teken van de verschillende inhoudelijke en praktische onderdelen die van jou een transitiemaker maken. Per dag wordt een nieuw onderwerp behandeld, maar er is altijd één hoofdthema en dat is je eigen ontwikkeling. Aan de hand van je persoonlijke ambities kijken we samen hoe jij de theorie het beste kan toepassen.

Ben je jonger dan 36 en heb je ongeveer 1 tot 6 jaar werkervaring? En wil jij graag serieus aan de slag met duurzaamheidstransities? Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan. Er wordt geen verdere selectie toegepast, dus wie zich het eerste aanmelden verzekeren zich van een plek in deze training. De deelnamekosten zijn € 2.750 euro ex btw.

De komende data zijn in september & oktober 2022:

Dag 1 – 30 september 2022
Dag 2 – 7 oktober 2022
Dag 3 – 21 oktober 2022
Dag 4 – 28 oktober 2022

Aanmelden kan tot 16 september 2022.

Deze training is ontwikkeld samen met SustainableMotion en Dutch Research Institute for Transitions.

 

Via de onderstaande link kun je je aanmelden voor deelname. Hier kun je ook aangeven dat je eerst meer informatie wilt ontvangen. Wij nemen telefonisch contact met je op om je vragen te beantwoorden of je aanmelding definitief te maken.