Doe mee aan de workshop ‘Duurzame landbouw financieren met gelijkgestemden’

Voedsel en landbouw Mensen verbinden & begeleiden

Johannes Regelink (hij/ hem)

Transitiemaker

Vincent Oberdorf (hij/ hem)

Transitiemaker

can

In het kort
Crowdfunding als financiering voor duurzame landbouw voor boer, bodem en burger. Heb jij al een mooi plan voor jouw boerenbedrijf, maar ben je nog op zoek naar passende financiering? Dan is deze meetup wellicht iets voor jou. Crowdfunding helpt namelijk steeds meer boeren aan geld om deze plannen werkelijkheid te maken.

Op maandag 16 januari organiseren Squarewise en CrowdAboutNow een meetup, speciaal voor agrarische ondernemers. Tijdens deze middag maak je kennis met crowdfunding als financieringsvorm en ga je vervolgens tijdens de workshop  ook zelf aan de slag met de opzet van jouw eigen campagne.

Over CrowdAboutNow
CrowdAboutNow helpt bedrijven die willen groeien of veranderen. Of ondernemers die een nieuw bedrijf willen starten. Dit doen ze met behulp van crowdfunding. Samen met mooie initiatieven creëren ze een op maat campagne waarin het verhaal en de doelen van de ondernemer centraal staan. Je bepaalt zelf je financieringsvoorwaarden en krijgt passend advies. Op deze manier helpt CrowdAboutNow bij de financiering én wordt er gewerkt aan een sterke community van waardevolle relaties. Relaties die je visie delen en klaarstaan met advies. Dit doen ze voor (lokale) ondernemers met een sociaal hart en een duidelijke missie.