Marlien Sneller over maatschappelijke verantwoordelijkheid bij Rooftop Symposium

Marlien Sneller (zij/haar)

Transitiemaker

Naamloos

Stichting Rooftop Revolution organiseert op 10 juni het Rooftop Symposium. Het thema is dit jaar de ‘slag’ om het dak, wat verwijst naar de strijd om de ruimte en de kansen die multifunctionele daken te bieden hebben. Aan de hand van mooie voorbeelden, inhoudelijke discussies en een groene inspiratiemarkt ontdek je welke kansen onze daken te bieden hebben. 

Transitiemaker Marlien Sneller gaat in gesprek met Thomas van der Vlis (Projectmanager Innovatielab bij de Alliantie), Jennifer de Jonge (Architect Nest voor de Dieren), en Linda Zwinkels (Lokale aanjager en bewoner groen dak Camperstraat) over maatschappelijke verantwoordelijkheid. De hoofdvraag van die discussie is niet of, maar hoe organisaties hun maatschappelijke verantwoordelijkheid kunnen nemen. Het specifieke onderwerp van de dag is het dak, maar dit panel vraagt om een veel bredere discussie.

Marlien Sneller werkt als transitiemaker bij transitiebureau Squarewise. Daar adviseert ze koplopende organisaties om op nieuwe manieren, samen te verduurzamen in de gebouwde omgeving.