Johannes Regelink versterkt Squarewise

team
Johannes Regelink

Squarewise beoogt een wereld waarin mensen bijdragen aan het regeneratieve vermogen van het ecosysteem waar we onderdeel van uitmaken. Dat doet ze door procesbegeleiding bij icoonprojecten die bijdragen aan de transitie naar een duurzame samenleving.

Johannes Regelink is organisatie-ecoloog. Ecoloog van achtergrond en expert op gebied van leren en innoveren. Als ondernemer zette hij diverse toonaangevende zelforganiserende organisaties op in het ecologisch domein. Hij schreef het boek Organiseren als spreeuwen (verschijnt in januari), waarin hij een beeld uit de natuur gebruikt om te laten zien hoe organisaties kunnen werken met het concept gespreid leiderschap. Net als andere Squarewisers zoekt Johannes Regelink van nature naar wegen buiten de gebaande paden.

Johannes Regelink

Ik ben eraan toe om ecologische kijk op organiseren en ecologische kennis in een breder maatschappelijk veld effectief te laten zijn.’ zegt Johannes ‘Bij Squarewise vind ik een team met ervaring en ambitie in het versnellen van transities. Ik merk bij het team een grote eagerness om elkaar te versterken, dat zorgt voor een hoge mate van synergie.’

Marcel Heskes, oprichter van Squarewise: ‘Met Johannes verbreden we het scala aan achtergronden en perspectieven. Het maakt ons nog beter in staat de impact te maken waar we als sociale onderneming voor staan. Bijvoorbeeld door het living building challenge breder toegepast te krijgen, daarin past ook zijn ervaring met overheden én de aannemerij.’

Nieuwsgierig hoe deze combinatie jouw ambitie kan verwezenlijken? Johannes en Marcel komen graag samen langs voor een goed gesprek!

Contact:
Marcel Heskes – 06-53805095 – heskes@squarewise.com
Johannes Regelink – 06-55738510 – regelink@squarewise.com