Het Wijkkompas zoekt launching customers!

Wijkkompas Energie en wonen

In november 2018 kwam de ontwikkeltafel ‘wijken met nieuwe energie’ van Stroomversnelling voor het eerst bij elkaar. Nu 1,5 jaar later is het Wijkkompas klaar om met 10 gemeenten in een wijkaanpak aan de slag te gaan. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Wijkkompas?

Het Wijkkompas is een initiatief van 15 organisaties actief in de wijkaanpak. Samen hebben zij een methodiek ontwikkeld die houvast en inzicht biedt in het proces van de wijkaanpak om (zelfstandig) te navigeren richting een duurzame en aardgasvrije wijk. Squarewise is partner van het initiatief en brengt al 1,5 jaar al haar kennis en ervaringen met de wijkaanpak in om de methodiek verder te brengen.

Het Wijkkompas is een online platform (als je de website nog niet hebt gezien, neem dan snel een kijkje!) en organiseert trainingen en community-dagen waarin gemeenten en andere belanghebbende de kans krijgen om kennis en ervaringen te delen. 

Waarom nu meedoen?

Het Wijkkompas biedt 10 gemeenten de kans om voor de officiële lancering als launching customer met het kompas in hun wijk aan de slag te gaan. Tijdelijk kunnen zij voor gereduceerd tarief gebruik maken van de methodiek.

Ben jij een gemeente en kan je wel wat hulp gebruiken bij jouw wijkaanpak? Of ben jij betrokken bij een wijkaanpak en vind je dat jouw gemeente hieraan mee moet doen? Bekijk dan de flyer en neem dan contact op met het Wijkkompas-team!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yael Aartsma, projectleider van het Wijkkompas via 06-82566072.

Squarewise volop aanwezig bij Energy-Up van Stroomversnelling

Van het gas af: betaalbare aanpak voor bijna alle standaardwoningen