Woningwaard.nl

Meer comfort en minder energielasten…


… en tegelijkertijd uw woningwaarde laten stijgen. Het kan allemaal in één stap!

Het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad is één van de grootste uitdagingen in het behalen van de nationale energiedoelstellingen. Daarbinnen heeft het bereiken van de particuliere woningeigenaar nog nauwelijks ergens tractie gekregen. Squarewise had daarin belangrijke ervaring opgebouwd bij het project Reimarkt, en zag de behoefte aan een schaalbaar model voor de Nederlandse markt. Om die reden is Woningwaard opgericht. Woningwaard biedt de particuliere woningeigenaar meer comfort, lagere energielasten en hogere woningwaarde. En dat allemaal in één stap!

Verbinden


Particulieren weten vaak niet waar ze moeten beginnen met betrekking tot het verduurzamen van hun woning. Woningwaard is het ontbrekende kanaal naar de woonconsument in de ‘serie van 1’. Voor de klantzijde is daartoe een online dynamische dialoog ontwikkeld die helpt bij het koppelen van de belangrijkste problemen in het huis aan de juiste woningpakketten. Aan de aanbodzijde zijn verschillende ingrepen en installaties gebundeld in pakketten. Onze preferred suppliers excelleren op eigen prestaties naar eindgebruikers. Zij maken daartoe garantie- en serviceafspraken in nevenaanmeming.

Versnellen


Woningwaard maakt optimaal gebruik van social media en lokale campagnetechnieken om in korte tijd kennis op te bouwen van de drijfveren van de particuliere woningeigenaar. Woningwaard levert gemeenten oplossingen voor hun klimaatdoelstellingen, vastgoed-dienstverleners (makelaars, hypotheekverstrekkers en banken) verbreding van hun dienstenaanbod en levert voor de maakindustrie een aanvullend verkoopkanaal. Zij kunnen allen het succes van Woningwaard versnellen door als verwijzer voor Woningwaard te functioneren.

Verduurzamen


Wij verwachten dat Woningwaard door haar unieke positionering en aanpak bewoners in Nederland daadwerkelijk in beweging kan krijgen. Als neveneffect ontstaat daarmee leverage op het versnellen van de innovatie in de bouw en het uitfaseren van gas in de bestaande woningbouw. Energetisch zijn woningeigenaren goed voor 300 PJ per jaar. Vanuit de renovatieopgave hebben we becijferd dat er voor 2050 ongeveer 45 miljard euro moet worden geïnvesteerd om Nederland daadwerkelijk energieneutraal te maken (uitgaande van de aanname dat 80% van de woningen in 2050 er nu al staat). En dit is nog exclusief de noodzaak om woningen gezonder en slimmer te maken en geschikt voor senioren.

Adres

Pand Noord
Meeuwenlaan 100
1021 JL Amsterdam

Contact

Marlies Franssens
info@squarewise.com
+31 (0) 20 447 39 25

Volg ons