Local is the future

Nieuwe waarden
Veerkracht met Helena Norberg

Op 29 mei om 13 uur organiseert Ondernemers van Nu een webinar met Helena Norberg-Hodge. Luister vooral mee! Het gedachtegoed van Helena Norberg-Hodge kan zorgen dat we juist nu een samenleving met grotere veerkracht opbouwen. Meld je hier aan en vorm je eigen idee!

Ondernemers van Nu wil duurzame bedrijven en ondernemers prikkelen om alternatieven voor het huidige economische systeem te verkennen en implementeren. Ze wil vooral ook prikkelen om de dieperliggende oorzaken en complexiteit van de huidige crises te observeren en onderzoeken. Zodat de samenleving juist nu een grotere veerkracht kan opbouwen.

Squarewise doet dat op het terrein van de gebouwde omgeving. Het mede mogelijk maken van deze sessie past daarom helemaal binnen onze missie. De bijeenkomst met Helena Norberg-Hodge is één in een reeks van sessies met Kate Raworth, Nora Bateson, Charles Eisenstein, and Anand Giridharadas. Wil je regelmatig geïnspireerd en aan het denken gezet worden, houd dan hun serie ‘Local is the future’ in de gaten!

Video’s ‘…Op naar aardgasvrij’

Theory of Change Squarewise