Inspiratiesessie Regeneratief Bouwen

regeneratief bouwen Circulair en biobased bouwen Vernieuwing realiseren

Nadine Troost (zij/haar)

Transitiemaker

Vanuit Squarewise organiseren wij samen met TRAJECT een inspiratiesessie over Regeneratief Bouwen. Deze vindt plaats op donderdag 28 oktober van 10:00 tot 12:00 in Circl (Amsterdam). De sessie wordt gegeven door o.a. Gerrit-Jan Teunissen, de ambassadeur van Nederland voor de nieuwe ambitieuze duurzaamheidsstandaard voor gebouwen: The Living Building Challenge. Onze transitiemakers Dian Kroes en Nadine Troost zullen hier hun kennis en ervaring met de Living Building Challenge delen.

We organiseren deze inspiratiesessie voor de bouwsector en beleidsmakers, om hen te inspireren om verder te gaan dan de huidige duurzaamheidsstandaarden: namelijk niet om enkel CO2-neutrale gebouwen te ontwikkelen, maar om zoveel mogelijk kringlopen te sluiten & CO2 op te vangen en daarbij rekening te houden met het welzijn en de gezondheid van mensen. Met regeneratief bouwen laat je een plek dus beter achter dan dat je hem aantrof.

Regeneratief ontwerpen gebouwen

Bron: https://link.springer.com/referenceworkentry/10.1007%2F978-1-4614-5828-9_303

Hier kan je meer informatie vinden over de inspiratiesessie en een plek bemachtigen (er zijn slechts 60 plekken beschikbaar). Deelname is gratis.

Via LinkedIn kan je ook aangeven dat je aanwezig bent, zodat je de andere aanwezigen ook gelijk leert kennen:
https://www.linkedin.com/events/6846721608036573184/

We zien je graag op de inspiratiesessie!