Word jij onze 4e nieuwe collega dit jaar?

team
nieuwe collega's squarewise

Squarewise groeit, niet om het groeien, maar omdat we mensen te kort komen voor het uitvoeren van onze missie. Er is namelijk genoeg werk te doen als het gaat om het versnellen van duurzame transities voor een gezonde leefomgeving. De laatste periode hebben we dan ook drie nieuwe medewerkers aangenomen, die zich graag even voorstellen. En we zoeken nog een vierde persoon die ons team komt versterken!

Victoria Lakenman onze nieuwe officemanager

Victoria Lakenman

Hi, ik ben Victoria Lakenman, officemanager bij Squarewise. In mijn rol draag ik zorg voor de ondersteuning van het team en ben ik de contactpersoon voor algemene zaken. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van events. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat het team van Squarewise zich zoveel mogelijk bezig kan houden met hun passie: het creëren van een natuur inclusieve & gezonde leefomgeving. 

Ik ben iemand die een affiniteit heeft met de zachtere kant van de maatschappij. Dat wil zeggen zorg, onderwijs, (semi) overheid, persoonlijke ontwikkeling, maatschappelijk belang en duurzaamheid. Om deze reden spreekt werken als officemanager bij Squarewise mij aan. 

Zo draag ik op mijn manier weer bij een duurzame toekomst. Hoe mooi zou het zijn als we met zijn allen onze bijdrage kunnen leven aan een betere wereld? Beginnend bij kleine veranderingen die je zelf al kunt doorvoeren. Dit geef ik ook graag door aan mijn kinderen.

Jannes Dewulf onze kersverse transitiemaker

Hi! Ik ben Jannes Dewulf en Transitiemaker bij Squarewise. Ik ben altijd al een duurzaamheidsgekkie geweest, en Squarewise zag dat ook in mij en gaf mij de mogelijkheid om dat in de praktijk te brengen. In eerste instantie heeft dat de vorm aangenomen van een scriptie over de toepasbaarheid van Maatschappelijke Kosten-Baten Analyses in de Regionale Energie Strategieën (RES), en uiteindelijk tot een voltijdsfunctie.

Door mijn achtergrond in scheikunde heb ik geleerd op een wetenschappelijke en systemische manier vraagstukken te behandelen. Ik ga daarom graag te werk door structuur en logica aan te brengen in mijn projecten en niet terug te deinzen van technische opgaven. Mijn systemische blik combineer ik met een sociaal element wat ik tijdens vele jaren in de horeca heb opgedaan. Voor mij is goede communicatie en transparantie essentieel in het succesvol volbrengen van een project en streef ik ook altijd mijn kernwaarde van eerlijkheid na.

Wat mij naar Squarewise heeft getrokken is de ambitie om echt positieve impact te maken voor een betere wereld, en dat ook altijd als hoofddoel te houden. We zijn niet bang om ambitieus te zijn, om te filosoferen over het ideale einddoel en om af en toe tegen de gevestigde orde aan te schoppen. Een duurzame leefwereld vraagt op maat gemaakte verandering, en ik ben heel blij dat ik daar nu mijn steentje aan bij mag dragen.

Marijke Dekker onze digitale impact maker

marijke dekker

Hey! Ik ben Marijke, altijd nieuwsgierig en met name naar behoeftes & motivaties van mensen en (technologische) duurzame ontwikkelingen. Vóór mijn baan bij Squarewise was mijn missie om de digitale wereld mensgerichter en gebruiksvriendelijker te maken op basis van behoefteonderzoek.

Na 5 jaar als digitale communicatieconsultant en ontwerper te hebben gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Al snel wist ik waar ik mijn energie en tijd aan wilde besteden: het verbeteren van de fysieke wereld, waar het steeds slechter mee gaat. Misschien wel doordat – net als ik – wij zo gefocust zijn geweest op de digitale wereld door alle nieuwe mogelijkheden die het internet & technologie te bieden heeft.

Met mijn zoektocht naar hoe ik mijn digitale skills kan inzetten voor het verbeteren van onze fysieke wereld, kwam ik bij Squarewise terecht. Hier voelde ik mij gelijk welkom, ondanks mijn andere achtergrond. Dit komt natuurlijk omdat zij hetzelfde doel als ik nastreven: een mooiere wereld voor zowel de mens als de natuur (waar wij deel van uit maken).

Naast het strijden voor een betere toekomst besteed ik mijn tijd graag aan (beach)volleyballen, dichten en meer te weten komen over de natuur. Eigenlijk ben ik altijd wel creatief of sportief bezig en het liefst in de buitenlucht!

We zoeken nog een 4e persoon: een ervaren transitiemaker!
Heb jij +/- 3 jaar werkervaring als duurzaamheidsconsultant? Wil je organisaties helpen met het versnellen van duurzame transities voor een natuur inclusieve en gezonde leefomgeving? Bekijk dan onze vacature: Ervaren transitiemaker.