Vind energie-innovaties op de matchingtool Uptempo.nu

matchingtool uptempo.nu

Hoe vind je de juiste innovatieve energie-oplossing die past bij jouw verduurzamingsopgave?

Met deze vraag in het achterhoofd heeft Squarewise in samenwerking met TKI Urban Energy de matchingtool Uptempo.nu ontwikkeld. Uptempo.nu brengt vraag en aanbod van duurzame energie-innovaties dichter bij elkaar om de energietransitie in de gebouwde omgeving te versnellen.

Energie-innovaties voor woningen én utiliteitsbouw

Uptempo.nu staat sinds 2020 live en bevat al meer dan 100 energie-innovaties. Een eerste marketingcampagne zorgde voor 25 nieuwe innovaties. De focus van de matchingtool lag eerst op het verduurzamen van woningen, maar is nu ook uitgebreid naar utiliteitsbouw (zoals kantoren en fabrieken). TKI Urban Energy heeft op grond van de resultaten besloten tot het opzetten van een tweede, grotere marketingcampagne om de tool ook onder de doelgroep brede bekendheid te geven.  

Ken jij nog een interessante energie-innovatie voor onze matchingtool?

Onze les: vergeet niet je doelgroep te betrekken

Bij Squarewise kijken we ook graag naar geleerde lessen die we kunnen meenemen naar een volgend project. Zo ondervonden we in dit traject hoe belangrijk het is om met de uiteindelijke gebruikers mee te kijken tijdens het eerste gebruik van de website. Als projectteam heb je toch een ander perspectief dan de doelgroep. Hierdoor kijk je gemakkelijk over cruciale details heen die jouw doelgroep in een oogopslag opvallen. Zo leverde de gebruikerstest veel verbeteringen op zoals het toevoegen van relevante filters.

Website Matchingtool Uptempo.nu

Vragen over Uptempo.nu?

Kom aanstaande donderdag 8 april naar onze digitale stand bij het online event InnovatieExpo 2021. In verschillende tijdsvakken tussen 11:00 en 16:00 is er tijd voor vragen rondom onze matchingtool Uptempo.nu. Of neem contact op met Marlien Sneller (sneller@squarewise.com) & Niels Rood (rood@squarewise.com).

#EnergieInnovaties, #EnergieneutraleWoningen, #Energietransitie, #Innovatie

Adres

Pand Noord
Meeuwenlaan 100
1021 JL Amsterdam

Contact

info@squarewise.com
+31 (0) 20 447 39 25

Volg ons

Logo Code Sociale Onderneming