Vacature Stage communicatie duurzaam adviesbureau amsterdam

Vacature: stagiair communicatie

Squarewise werkt met veel partijen samen om de transitie naar een duurzamere samenleving te realiseren. In projecten laten wij zien hoe het anders kan en hoe we de wereld beter kunnen maken. Door het realiseren van projecten doen opdrachtgevers in de praktijk ervaring op die hen een voorsprong geven in de nieuwe wereld. Daarbij betrekken we zo veel mogelijk belanghebbenden in de keten om echt een duurzame transitie te bewerkstelligen. Wij zijn onbaatzuchtig en eigenwijs, hebben lef en werken vanuit liefde voor een mooie schone toekomst.

Wij hebben een hele hoop kennis in huis, maar vinden dat we dat nog te weinig naar buiten brengen. Daarom hebben wij communicatiebureau BBK/Door vriendschap sterker betrokken om onze communicatie- en PR-strategie te versterken. Onze ambities zijn hoog; niet alleen zijn onze teksten op de website toe aan een opfrisbeurt, we willen ook veel meer artikelen uitbrengen via andere kanalen, op podia staan en impactvolle evenementen organiseren.

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek een enthousiaste stagiair die ons wil helpen in het mede vormgeven en realiseren van onze marketing- en communicatieplannen.

Samen met de Inspiratiemanager en BBK/Door vriendschap sterker ontwikkel je de communicatieagenda, maak je de stukken van je collega’s af (door bijvoorbeeld te redigeren, mooie beelden bij te voegen of SEO-proof te maken) en organiseer je diverse evenementen, zoals de MicroBattle of de Squaretable. Je weet welke onderwerpen actueel zijn en ziet het als een leuke uitdaging om het juiste publiek te vinden.

We werken vanuit het ‘Hero, Hub, Hygiene’ model, waarbij ook onze huidige content onder de loep moet worden genomen. Omdat we aan het begin van dit traject staan, zal je veel invloed hebben in de werkzaamheden. We dagen je graag uit om het verschil te maken en geven je daarin veel ruimte.

Wie ben jij?

Voor deze stage zoeken wij een enthousiaste stagiair, die

  • Het leuk vindt om teksten te schrijven voor persberichten, nieuwsbrieven, de website en sociale media
  • Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal in woord en geschift
  • Vaardig is in het werken met Office, Photoshop, Illustrator en/of Premiere
  • Affiniteit heeft met fotografie en vormgeving
  • Kennis heeft van SEO
  • Zelfstandig werkt en aan meerdere projecten tegelijkertijd kan werken
  • Enthousiast wordt van het werken in een jonge, ondernemende organisatie en proactief meedenkt met de behoeften van de organisatie
  • Wil werken aan een mooie en schone toekomst
  • Minimaal 5 maanden beschikbaar is.

Wie zijn wij?

Bij Squarewise inspireren we elkaar om vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Als jong team geloven wij in de kracht van duurzaamheid & zijn we ondernemend ingesteld. Wij zijn teamspelers die altijd openstaan voor de kennis en inzichten van de mensen met wie we in contact komen.

Wat biedt Squarewise?

Onze Transitiemakers zijn nieuwsgierig en worden graag intellectueel uitgedaagd. Door een open en transparante bedrijfscultuur geven we constructieve feedback en alle ruimte om te leren. Daarnaast organiseren we regelmatig opleidings-, strategie- en teamdagen, waar ook jij wordt verwacht.

We bieden een stagevergoeding van €500 en 2 betaalde vakantiedagen per maand.

Contactinformatie

Geïnteresseerd in de vacature? Stuur je motivatie en cv op naar Marlies Franssens. Ook als je vragen hebt over de vacature kan je bij haar terecht! (franssens@squarewise.com of 020-4473925).

 

Adres

Pand Noord
Meeuwenlaan 100
1021 JL Amsterdam

Contact

Marlies Franssens
info@squarewise.com
+31 (0) 20 447 39 25

Volg ons